Frederiksens Isheste

Voksenhold

 

Hold for voksne.

 

Vi har 3 hold for voksne.

Børsterne mandag kl. 16.00 med 4 pladser

Striglerne tirsdag kl. 16.00 med 4 pladser

Nyt voksenhold fra september 2017 onsdag kl. 16.30 med 3 pladser.

 

Underviser på Børsterne og Striglerne: Maja Frederiksen: Uddannet B-instruktør i Dansk Islandshesteforening, Certificeret Centreret Rideinstruktør Level 1, Pædagog og Rideterapeut.

 

Underviser på nyt voksenhold: Sarah Frederiksen: Uddannet Certificeret Centreret Rideinstruktør Level 1 og flere års erfaring med undervisning i enetimer.

 

 

 

 

 

På voksenholdene arbejder vi med rytternes forståelse af hestens signaler, adfærd, balance og opstilling, vejrtrækning og brug af kroppen under ridningen, grundteori, hesteforståelse og hestehåndtering.

 

Vores fokus er at dygtigøre rytteren, så denne kan hjælpe hesten til at bære sig korrekt uden unødvendig indvirkning og spændinger.

Der afsat 15 min. til strigling og opsadling og ca. 45 min. undervisning.

 

Al undervisning foregår udendørs både sommer og vinter - og vi bruger naturens muligheder og udfordringer i undervisningen.

 

På voksenholdene bruger vi både islandske heste og Fjordheste.

 

 

 

 

 

 

 

 


Turridning i Hedeland og studieture i Island

Turridningshold:

Elever på vores voksenhold eller voksne elever som har fast ugentlig enetime kan deltage på vores turridningshold som er hver anden fredag kl. 14.30-17.00. Turene har til formål at øve de ting der er undervist i, og samtidig styrke elevernes indbyrdes relationer.

Turene er inkl.: hente hest, sadle op, ride ud, sadle af og har en varighed på 1½ time.

 

 

Studieture:

Sammen med vores faste voksne elever har vi været på studieture i Island. Turene har indeholdt både undervisning og turridninger.

Her er lidt billeder fra studieturen i oktober 2015. 

 

 

Lene Østervemp, deltager i studieturen 2015 til Island:

"En fantastisk tur til Island. Vi oplevede at ride i sort sand på stranden, tur i de smukke bjerge med udsigt til vulkanen Hekla. Hestene var friske og veltrænede vi fik mange skønne tôlt ture med fart over feltet. Individuel undervisning om formiddagen af Ollavur han havde bare styr på de heste. Vi så nordlys flere gange, svømmede i naturligt opvarmet pool i den lokale svømmehal. En tur over det sædvanlige".