Frederiksens Isheste

STU Samarbejde

 

STU elever hos Familien Frederiksens Isheste (STU- særlig tilrettelagt ungdoms uddannelse).

 

Vi indgår som en faglig kompetent underleverandør i denne del af skolernes tilbud.

 

Vi har siden 2013 haft STU elever tilknyttet vores sted. For nogle elever har tilbuddet været brugt under hele deres uddannelse og for andre i perioder af deres uddannelse, hvor de har haft et særligt behov eller udbytte, af det tilbud skolen kan tilbyde hos os.

 

Tilbuddet er for de elever der profitere af netop denne form for undervisning og læring i deres personlige udvikling.

 

Her hos os, i samværet med hestene, i den daglige færden i naturen der danner ramme om gården og i et miljø, hvor nærvær, ro og fordybelse er i højsæde. Her kan eleven finde ro, lade op, finde motivation, tage ansvar, stabilisere nervesystemet, få frigivet endorfiner og møde ind i en lille ”oase” hvor mobiltelefonerne er slukket, byens støj og stress er langt væk og hvor eleven igen kan finde kontakten til sig selv, finde glæden og den indre ro, som netop er forudsætningen for et spirende og udviklende uddannelsesforløb.

 

Her er rummelighed og nærvær, her møder man hestene som kun kan være tilstede i nuét, hestene der afspejler ro, nysgerrighed, imødekommenhed, kærlig kontakt og nærvær i et pædagogisk miljø.

 

Eleverne deltager i de praktiske gøremål, der er i et professionelt hestehold og arbejder ud fra individuelle målsætninger der jævnligt bliver evalueret i samarbejdet imellem pædagogerne på stedet og skolerne.

 

 

Vores samarbejdspartner er:

 

 

HKI STU, Hans Knudsen Instituttet :  www.hki.dk

Eleverne kan komme op til 2 dage ugentligt, onsdag og torsdag kl. 9.30 -13.00